Žuvis su laiškiniu česnaku ir imbieru
2 gyvos žuvys,
druskos,
po saują laiškinio česnako ir džiovinto imbiero,
po 3 šaukštus sojų padažo ir aliejaus,
susmulkinto muškato riešuto,
0.5 citrinos sultys.
Žuvis nuvalyti, išdarinėti.Česnako laiškus susmulkinti.Žuvis sudėti į verdantį vandenį (kad būtų vos apsemtos), įberti druskos, įdėti dalį česnako laiškų, dalį imbiero bei muškato riešuto.Pavirti 10 min.Žuvį atsargiai išgriebti, nuvarvinti.Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti žuvį, ant viršaus uždėti likusias prieskonines daržoves, apipilti sojų padažu ir uždengus pakaitinti dar 3 min.Atsargiai išdėlioti į lėkštutes, kad žuvis nesubyrėtų.Apšlakstyti citrinos sultimis.