Ryžių apkepas su braškėmis


3 stiklinės ryžių,
200 g varškės,
20-30 braškių,
5 šaukštai cukraus,
4 kiaušiniai,
truputis cinamono.
Padažui :
1 stiklinė braškių sirupo,
1/2 stiklinės vandens,
1 šaukštas krakmolo.

Varškę pertriname per sietelį.Supilame išplaktus kiaušinius, sudedame pasaldintame vandenyje išvirtus ryžius, cukrų, cinamoną ir gerai išmaišome.
Į sviestu pateptą kepimo formą sudedame 1/2 apkepo masės.Ant jo išdėliojame per pusę perpjautas braškes ir sudedame likusią apkepo masės dalį.Viršų puošiame braškėmis.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje.
Iš padažui skirtų produktų paruošiame padažą.Jį užpilame ant apkepo prieš patiekdami.