Desertas su šokoladiniais kukurūzais


1 pakelis citrinų želė,
2 apelsinai,
3 kriaušės,
1OO g sviesto,
~1/2 indelio karamelinio pieno,
250 g šokoladinių kukurūzų.
Plaktos grietinėlės,
konservuotų vyšnių
ir mėtų lapelių papuošimui.

Citrinų želė paruošiame, kaip nurodyta ant pakelio. Į ją įmaišome nuluptus ir kubeliais supjaustytus apelsinus bei kriaušes. Sušaldome nedidelėse formelėse ir paliekame šaltai 3-4 vai. Sviestą išsukame, po šaukštelį dedame karamelinio pieno. Gerai išsukame, sumaišome su kukurūzais. Dedame po 2-3 šaukštus masės ir suformuojame deserto paplotėlius. Juos atšaldome šaldytuve. Ant sušalusių kukurūzų išverčiame želė, papuošiame grietinėle, vyšniomis, mėtos lapeliais.