Grietinėlės ir karamelės kremas
6 porcijoms reikės:
stiklinės stiprios kavos
3 stiklinių lieso pieno
po 1 pakelį karamelinio ir grietinėlės kremo
cukraus pagal skonį
apelsino griežinėlių
šokoladinių kavos pupelių papuošimui
Kavą sumaišykite su stikline pirno. Nupilkite 5 šaukštus ir sumaišykite su karamelinio kremo milteliais. Likusį skystį užvirinkite. Sumaišykite su paruoštu kremu ir leiskite ataušti.
Paimkite 5 šaukštus likusio pieno, sumaišykite su grietinėlės kremo milteliais. Likusi pieną užvirinkite ir sumaišykite su paruoštu kremu. 6 formeles pirmiausia paskalaukite šaltame vandenyje, į jas sluoksniais pilkite abiejų rūšių kremus. 6 valandas palaikykite šaldytuve. Išemusi kremo kraštus pakelkite peiliu ir iškrėskite kremą į plačias taures, papuoškite apelsino griežinėliais ir šokoladinėmis kavos pupelėmis. Galite užpilti specialaus vaisių padažo.