Kepti nektarinai su maskarpone sūriu

Kepti nektarinai su maskarpone sūriu

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Noriu Jums pasiūlyti labai lengvai pagaminamą, bet labai skanų desertą, tiks kiek paprastai dienai, tiek patiekti svečiams 🙂

Reikės:

  • Nektarinų arba persikų
  • Maskarpone sūrio
  • Nerafinuoto cukranendrų rudojo cukraus
  • Migdolų drožlių

Nektarinus arba persikus perpjauname pusiau ir išimame kauliukus. Pabarstome nerafinuotu ruduoju cukranendrų cukrumi ir šauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 min. Išimame iš orkaitės, į viduriuką dedame po šaukštelį maskarpone sūrio, barstome vėl cukrumi ir pabarstome migdolų drožlėmis. Dedame atgal į orkaitę ir dar kepame 10-15 min. Skanaus!!!