Kepti nektarinai su maskarpone sūriu

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Noriu Jums pasiūlyti labai lengvai pagaminamą, bet labai skanų desertą, tiks kiek paprastai dienai, tiek patiekti svečiams 🙂
Reikės:
- Nektarinų arba persikų
- Maskarpone sūrio
- Nerafinuoto cukranendrų rudojo cukraus
- Migdolų drožlių
Nektarinus arba persikus perpjauname pusiau ir išimame kauliukus. Pabarstome nerafinuotu ruduoju cukranendrų cukrumi ir šauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 min. Išimame iš orkaitės, į viduriuką dedame po šaukštelį maskarpone sūrio, barstome vėl cukrumi ir pabarstome migdolų drožlėmis. Dedame atgal į orkaitę ir dar kepame 10-15 min. Skanaus!!!