Marcipaninės širdelės su pistacijomis


70g maltų pistacijų,
šaukštas romo,
120g cukraus pudros,
200g marcipaninės masės,
200g šokolado,
pistacijų ir valgomų karoliukų papuošimui.

20g cukraus pudros palikti puodelyje, o 100g cukraus pudros ištrinti su marcipanine mase, maltomis pistacijomis ir romu. Gerai išminkytą masę suvyniokite į sviestinį popierių ir 10 min. įdėkite į šaldytuvą. Išimti ir iškočioti 1 cm storio lakštą bei mažomis formelėmis išspausti širdutes. Širdutes dėti ant folijos, pabarstytos cukraus pudra. Kai padarytos visos širdelės, vėl dėti į šaldytuvą ir laikyti 90 min. Tuo metu į puodelį susmulkinti šokoladą. Indelį su šokoladu įstatyti į indą su karštu vandeniu ir ištirpinti. Atšalusias širdeles po vieną merkti į šokoladą, išgriebti šakute, nuvarvinti ir dėti ant kepimo popieriaus, papuošti karoliukais ir pistacijomis. Palikti sustingti.