PIENO KISIELIAUS DESERTAS
1 l pieno
3 valg. šaukštai cukraus
1 valg. šaukštas bulvių krakmolo
1 stiklinė vandens
2 obuoliai
1 desert. šaukstelis cinamono
Pieną supilti i kaistuvą ar puodą ir kaitinti kol užvirs. Iki pienas užvirs galite pasiruošti kitus deserto ingridientus. Šaukšta krakmolo ištirpinti stiklinėje vandens. Nulupti obuolius, supjaustyti ketvirčiais, išimti sėklas. Obuolių skilteles sudėti į desertines taureles ar gilesnes lėksteles. Jeigu obuoliai rūgštus, galite juos lengvai apvirti saldžiame vandenyje. Prieš pienui užverdant suberti cukrų. Sumažinus ugnį, kad pienas nevirtų, maišant pieno masę pilti krakmolą. Pieno kisieliui pradėjus tirštėti, nukaisti ir supilti i paruoštas desertines. Deserto viršų pabarstyti cinamonu ir pastatyti vesiai, kad sustingtų.