Pudingas "grybai"


2 stiklinės pieno, 60 g. krakmolo, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, 4 obuoliai.
Kremui: 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltinio cukraus, 2 – 3 šaukšteliai kakavos miltelių.
Į verdantį pieną supilamas šalteme piene išleistas krakmolas, pavirinama, o nukėlus nuo ugnies, įplakamas su cukrumi ištrintas trynys. Pudingas supilstomas į šaltu vandeniu perplautas stiklines ir atvėsinamas.
Nulupti obuoliai perpjaunami pusiau ir, išėmus sėklas, apvirinami pasaldintame vandenyje. Kremas paruošiamas, į ištirpintą sviestą sudedant cukrų, kakavos miltelius ir gerai išmaišius.
Atvėsęs pudingas iš stiklinėlių išverčiamas į plokščią stiklinį pusdubenį, ant kiekvieno užmaunama obuolio puselė ir užpilama šiltu kremu.