Kokteilio užkandėlės


1. Bananą nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, apvyniokite juos apkepintomis morkų juostelėmis.Suverkite ant virbų pakaitomis su geriežinėliais supjaustytu agurku ir gabaliukais salierų šakelių.
2. „Camembert” rūšies sūrį su pelėsiais supjaustykite gabaliukais, agurką – griežinėliais, koncervuotą ananasą – gabaliukais.Verkite ant virbų pakaitomis su sūriu.Pačiame viršuje užverkite mažą pomidoriuką.
3. Melioną supjaustykite gabaliukais.Kiekvieno gabaliuko minkštimą truputį atskirkite nuo žievelės ir apvyniokite plonu griežinėliu rūkyto kumpio arba šoninės.Fermentinį sūrį supjaustykite kubeliais.Apvyniokite apkepintais porų lapeliais.Verkite ant virbų pakaitomis su melionų gabaliukais.
4. Cukiniją supjaustykite išilgai labai plonais griežinėliais.Sūrį su pelėsiais supjaustykite nemažais kubeliais, raudonąjį svogūną – skiltelėmis.Pakaitomis verkite ant virbų svogūnus ir į cukiniją įvyniotus sūrio kubelius.