Meksikietiškas, aštrus karštas šokoladas

Recepto autorius: Virtuvesmenas.lt
Kartais atrodo, jog visą vasarą lauki tos žiemos ir prieš kalėdinės nuotaikos, kad galėtum tinkamai pasimėgauti karšto šokolado puodeliu.
Tiesiog paimti į rankas puodelį su tamsiu ir sodriu gėrimu bei užsimerkus visa savo esybe gerti tą ypatingą aromatą.
O šį kart tikrai ypatingą, meksikietišką.
Tau reikės:
4 šaukštų kakavos,
puse juodo šokolado plytelės,
puse arbatinio šaukštelio cinamono,
žiupsnelio malto čilli,
200 ml pieno.
Sumaišyk kakavą, cinamoną ir čili, įtrupink šokoladą ir užpilk pienu. Sumaišyk ant ant vidutinio stiprumo ugnies kaitink kol visa masė susilies, ištirps šokoladas ir beveik pasieks virimo stadiją.
Jei norisi saldžiau, gali papildomai įdėti cukraus ar saldiklio.
Skanaus!
Receptas iš tinklaraščio luvoinc.com