Kruasanai su cinamonu

Reikės:
- 1 kg miltų
- 80 g cukraus
- 20 g pieno miltelių
- 70 g kiaušinio miltelių
- 15 g druskos
- 20 g sausų mielių
- 1/2 l vandens
- 70 g margarino
- kiaušinio
Įdarui:
- 2 šaukštai cinamono
- 8 šaukštai cukraus
Sumaišyti miltus, mieles, cukrų, pieno miltelius, kiaušinių miltelius, druską ir vandenį. Užminkyti tešlą ir leisti pastovėti šilumoje, kol pakils. Kai pakils, dar kartą išmaišyti ir palaikyti.
Margariną smulkiai supjaustyti ir, kai tešla jau antrą kartą pakils, maišyti, turi gautis vientisa masė. Vėl pastatome šiltai, kad pakiltų. Kai tešla vėl pakils padalinti ją į 20 dalių.
Kiekvieną gabaliuką suvolioti į kamuoliuką ir palikti vėl pakilti. Pakilusius kamuoliukus rankomis atsargiai išvolioti juosteles (apie 15 cm ilgio). Šias juosteles iškočioti taip, kad gautųsi ilgi ploni trikampiai. Cukrų sumaišyti su cinamonu ir į kiekvieną trikampį idėti po šaukštą įdaro (dėti į plačią pusę). Paskiau kruasanus galima suvynioti (vynioti nuo plačios pusės). Palikti pastovėti, kol vėl pakils. Išplakti kiaušinį ir juo aptepti viršų.
Pyragėlius sudėti ant sviestu išteptos skardos ir kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 20 minučių.