Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai

Aštrus grietinės padažas


Grietinės padažo, 2 svogūnai, 1 šaukštas pomidorų tyrės, 2 šaukšteliai aštraus padažo, truputis maltų raudonųjų pipirų.
Pomidorų tyrę ir kapotus svogūnus troškinti svieste kartu su miltais. Aštrų padažą ir maltus raudonuosius pipirus sudėti į jau pagamintą padažą.
Patiekti prie virtos ar troškintos mėsos.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Padažai

« Suomiška kiaušinienė
SALDAINIAI SU MIGDOLAIS »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaulienos Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    moteriški batai   rasto darbai   Kur apsistoti Klaipėdoje?   Laikinos tatuiruotes   Geriausios prekės internetu   naudoti kompiuteriai pigiau   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama