Virtuvės menas

Menas virtuvėje: receptai ir idėjos

Virtuvės menas
  • Užkandžiai
  • Antrieji patiekalai
  • Tortai ir pyragai
  • Kava
  • Ledai
  • Kalėdiniai patiekalai

Grietinės padažas su garsyčiomis


1 stiklinė grietinės,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
1 valgomasis šaukštas garstyčių,
druskos,
acto,
cukraus.

Garstyčias su aliejumi išsukti ir, po truputį pilant, sudėti grietinę.Tada pridėti pagal skonį druskos, acto, cukraus.
Padažą vartoti silkėms, virtiems kiaušiniams ir salotoms sutaisyti.

Bendrinti
Autorius: admin
Recepto kategorija: Padažai

« Ketčupas
Kokteilis su vaisiais »

Virtuvesmenas.lt Facebooke

Receptai

  • Antrieji patiekalai
  • Apkepai
  • Blynai ir lietiniai
  • Desertai, saldumynai
  • Dietiniai patiekalai
  • Gėrimai
  • Kava
  • Kepiniai
  • Kepsniai
  • Konservavimas
  • Košės ir tyrės
  • Ledai ir šerbetai
  • Maisto menas
  • Padažai
  • Salotos
  • Sausainiai ir saldainiai
  • Sriubos
  • Straipsniai
  • Tortai ir pyragai
  • Uogienės ir džemai
  • Užkandžiai
  • Video receptai

Patiekalai

Aguonos Blynai Bulvių patiekalai cinamonas citrina Daržovių patiekalai Daržovės gaminame be orkaitės grikiai Grybų patiekalai Jautienos patiekalai Kalėdiniai patiekalai Kava keksas Keksiukai Kepiniai Kiaulienos Kiaušinių patiekalai Makaronų patiekalai mokamas moliūgai Obuolių pyragas Paukštienos patiekalai pusryčiai receptai iš obuolių receptai su braškėmis riešutai ryžiai Saldu Salotos sausainiai sriuba Sūrūs gabalėliai troškinys Užkandžiai vafliai vaisiai vanilė varškė Vegetariški patiekalai velykų patiekalai Šokoladiniai desertai Šventėms šokoladas Žuvies patiekalai

‹ › ×
    ESTA viza   batai moterims   Dozatoriai   rasto darbai   Laikinos tatuiruotes   Geriausios prekės   # > Jūsų nuoroda! < #
    Copyright © 2019 Virtuvės menas | Kontaktai | Reklama