ANANASAS, ĮDARYTAS KREVEČIŲ SALOTOMIS


1ananasas (apie 1,3 kg)
100g krabų lazdelių
150g krevečių
10g Voičesterio padažo
100g majonezo
120g kečiupo
150g pomidorų
80g citrinos
salotų lapų
migdolų lapelių (lakštų)
įvairių prieskonių

Ananasą supjaustykite į 5 lygius griežinėlius. Gražiai išpjauname vidų, palikdami sveiką žievelę. Krabų lazdeles ir išpjautą vidų supjaustome kubeliais. Sudedame krevetes. Majonezą sumaišome su kečiupu ir Voičesterio padažu. Visus salotų produktus sumaišome. Į lėkštę dedame salotų lapus, ant jų ananaso žiedą ir į vidų sudedame salotas. Apšlakstome citrinos sultimis. Nuimame pomidorų odelę ir labai smulkiai sukapojame. Susmulkintus pomidorus sudedame ant įdaro ir visą viršų prismaigstome migdolų lapeliais.