Karštai rūkyta žuvis ir daržovės


400 g karštai rūkytos žuvies,
3 bulvių
1/2 gūžės žiedinio kopūsto,
100 g šparaginių pupelių,
2 kiaušinių,
2 agurkų,
2 pomidorų,
1 stiklinės majonezo,
druskos.

Bulves, žiedinį kopūstą, špara­gines pupeles, kiaušinius išvir­kite atskirai. Kopūstą išskirstykite žiedynais. Pupeles, bulves, kiau­šinius, agurkus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Nuimkite žuvies odą, išimkite kaulus, žuvį supjaustykile gabaliukais. Žuvį sudekite į salotines vidurį, aplie­kite majonezu. Aplink išdėliokite daržovių salotas, sumaišytas su majonezu ir druska. Papuoškite kiaušinių ir pomidorų apskriti­mais, salotų lapais, ilgomis agurkų juostelemis.