Karštai rūkyta žuvis ir daržovės
400 g karštai rūkytos žuvies,
3 bulvių
1/2 gūžės žiedinio kopūsto,
100 g šparaginių pupelių,
2 kiaušinių,
2 agurkų,
2 pomidorų,
1 stiklinės majonezo,
druskos.
Bulves, žiedinį kopūstą, šparagines pupeles, kiaušinius išvirkite atskirai. Kopūstą išskirstykite žiedynais. Pupeles, bulves, kiaušinius, agurkus supjaustykite plonomis skiltelėmis. Nuimkite žuvies odą, išimkite kaulus, žuvį supjaustykile gabaliukais. Žuvį sudekite į salotines vidurį, apliekite majonezu. Aplink išdėliokite daržovių salotas, sumaišytas su majonezu ir druska. Papuoškite kiaušinių ir pomidorų apskritimais, salotų lapais, ilgomis agurkų juostelemis.