Rytietiškos salotos su pikantiškais antienos pjausniais

Rytietiškos salotos su pikantiškais antienos pjausniais

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Reikės:

  •  1 pakuotės KITCHEN me antienos filė „Pikantiški“ pjausniai
  • 1 pakuotės salotų mixo
  • 250 g vyšninių pomidoriukų
  •  svogūnų laiškų

Padažui:

  • 1 skiltelės česnako (įspaudžiame)
  • 1 a.š. sutarkuoto šviežio imbiero
  • 2 a.š. sojos padažo
  • 3 a.š. medaus
  • kepintų sezamo sėklų papuošimui

Antieną išimame iš pakuotės, dedame pjausnius į įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus, kepame ant stiprios ugnies 3-4 min, tada apverčiame ir kepame iš kitos puses irgi 3-4 min. Apskrudusius pjausnius dedame į karščiui atsparų indą ir šauname į 180 lapsnių įkaitintą orkaitę, kepame 10 min, išimame ir palaikome dar 10 min uždengus.

Į lėkštę išdeliojame salotų lapus, pomidoriukus perpjaname pusiau, svogūnų laiškus supjaustome griežinėliais įstrižai. Paruošiame salotų padažą. Paruoštus antienos pjausnius supjaustome, dedame ant salotų, pašlakstome viską padažu ir pabarstome kepintomis sezamo sėklomis.

Skanaus!


Rytietiškos salotos su pikantiškais antienos pjausniais

Rytietiškos salotos su pikantiškais antienos pjausniais