Salotos su lašiša ir ikrais
Pikantiškos ryžių salotos su lašiša ir ikrais – puiki užkandėlė netikėtiems svečiams, kurią greitai ir nesunkiai pagaminsite.
75 g mažai sūdytos lašišos
150 g majonezo
140 g lašišos ikrų
4 kietai virti kiaušiniai
1,5 stiklinės biriai virtų ryžių
0,5 svogūno
petražolių
pipirų
druskos
1. Kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
2. Lašišą supjaustyti juostelėmis.
3. Svogūno galvutę ir petražoles smulkiai supjaustyti.
4. Visus paruoštus produktus sumaišyti su virtais ryžiais ir majonezu. Atšaldyti.
5. Salotinę iškloti žaliais salotų lapais ir išdėti į ją paruoštas salotas. Ant viršaus uždėti lašišos ikrus ir papuošti petražolių lapeliais.