Žiediniai kopūstai su ananasais
3 griežinėlių konservuoto ananaso,
400g žiedinių kopūstų,
30g gliaudytų graikinių riešutų,
1 šaukšto majonezo,
5 šaukštų natūralaus jogurto,
garbanotųjų salotų,
žaliųjų marinuotų pipiriukų,
kiaušinio, svogūno,
baltųjų pipirų.
Ananasus nukoškite ,supjaustykite kubeliais. Žiedinius kopūstus nuplaukite ir išskirstykite dalelėmis, sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir apvirkite 5 min. Išimkite kiaurasamčiu. Sumaišykite suplėšytas salotas, ananasą, žiedinius kopūstus ir riešutus. Ant salotų užpilkite padažą, pagamintą iš majonezo ir jogurto, pagardintą druska bei baltaisiais pipirais. Pabarstykite marinuotais pipiriukais. Papuoškite kiaušiniu ir svogūno žiedeliais.