Kampuoti traškučiai
300g miltų,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
200g sviesto arba margarino,
100g cukraus,
kiaušinis,druskos,
vanilino.
Įdarui: 150g medaus, 75g sviesto,
po 100g sezamo,sėmenų,
moliūgų ir saulėgražų sėlkų.
Miltus sumaišyti su kepimo miltaliais, sudėti sviestą, cukrų, kiaušinį, truputį druskos, vanilino. Viską išmaišyti , tešlą suvynioti į foliją ir įdėti val. į šaldytuvą.
Įdarui: užvirkite 3 šaukštus vandens, medų ir sviestą. Sėklas paskrudinti keptuvėje be riebalų, sudėti į medaus ir sviesto masę ir trumpai užvirinti. Tešlą iškloti ant riebalais išteptos skardos ir užtepti įdarą. kepti 20 min. Pjaustyti atvėsus.