Mieliniai sausainiai su obuoliais


200g margarino,50g mielių,
2 šaukštai cukraus,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai grietinės,
500g miltų, obuolių.
Aptepimui:
1 kiaušinis.
Pabarstymui:
1 stiklinė cukraus,
1-2 arbatiniai šaukšteliai cinamono.

Mieles išsukame su cukrumi, po to dedame grietinę ir išplaktus kiaušinius. Gerai išmaišome. Atskirai išsukame margariną ir į jį po šaukštą dedame paruoštos masės nuolat sukdami, kad tešla būtų vientisa. Tada dalimis suberiame miltus. tešlą išminkome, iškočiojame ir supjaustome juostelėmis. Kiekvieną obuolį supjaustome į 8 dalis, išimame sėklides. Obuolio skiltelę apvyniojame tešlos juostele, pavilgome į plaktą kiaušinį, o po to į cukrų, sumaišytą su cinamonu. Skardą pabarstome miltais. Kepame 180-200C temperatūros orkaitėje.