SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS
3 kiaušiniai
250g cukraus
3š. cinamono
65g smulkiai pjaustytos citrinos
100g migdolų pudros
250g miltų
2a.š. kepimo miltelių
100g pusiau perskeltų migdolų
0,5š. gvazdikėlių pudros
Į molinį dubenį įmuškite 2 kiaušinius, įberkite cukrų ir 30 s plakite mikseriu, po to berkite cinamoną, gvazdikėlių pudrą, nutarkuotą citrinos geltonajį sluoksnį, migdolų pudrą ir viską gerai sumaišyti. Šaukštas po šaukšto berkite miltus, kepimo miltelius ir maišykite mikseriu, nustatytu vidutiniu greičiu. Tešlą iškočiokite 3 mm storio ir išpjaukite 3 ant 5 cm stačiakampius. Sviestu patepkite skardą, išklokite kepimo popieriumi ir išdeliokite sausainius. Suplakite paskutinį kiaušinį, aptepkite sausainius ir uždėkite po 3 migdolų puseles. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 175-200 C, ir kepkite 12-15 min.