Zefirai
3,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės vandens cukraus sirupui
0,5 stiklinės vandens želatinui
2 šaukštai želatinos
3 kiaušinių baltymai
0,5 stiklinės cukraus pudros
Į šaldytą virintą vandenį supilti želatiną ir palikti 1,5 val. Cukrų įpilti į vandenį ir virti, kol pradės virti dideliais burbulais. Pabandymui paimkite ant šaukštelio truputį sirupo, panardinkite į šaltą vandenį ir rankomis susukite rutuliuką. Jeigu rutuliukas išlaiko formą ir nelimpa prie rankų, sirupas jau paruoštas. Į karštą sirupą įpilti išbrinkintą želatiną ir plakti apie 20 min. Plona srovele supilti kiaušinio baltymus ir plakti dar apie 10 min. Masę supiltį į konditerinį maišelį ir išspausti zefirus ant sviestinio poperiaus. Apdžiovinti ir apibarstyti cukraus pudra.