Airiška sriuba


700g kiaulienos be kaulų supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Nuskuskite 2 morkas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Nulupkite 2 svogūnus ir supjaustykite griežinėliais. 3 nedidelius porus supjaustykite griežinėliais. Puode įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, sudėkite mėsą ir apkepinkite ją. Sudėkite svogūnus, morkas ir porus ir pakepinkite . Įpilkite 1,5 l sultinio (iš kubelių), įdėkite lauro lapelį ir šaukštelį čiobrelių. Virkite uždengtą 30min. 600g bulvių nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite bulves į sriubą uir virkite dar 25 min. Supjaustykite 400g kopūstų. Sudėkite juos į sriubą ir virkite 5 min. Sriubą pagardinkite druska, pipirais ir aštria paprika, o įpylus į lėkštę pabarstykite petražolėmis.