Bulvių kukuliai su grybų ir mėsos įdaru


30 žalių bulvių
5 virtos bulvės
300 g kiaulienos faršo
2 stiklinės džiovintų grybų
1 svogūnas
druska
pipirai
margarinas

Padažui: 200 g margarino
200 g grietinės
druska

Žalias bulves nuskutame ir sutarkuojame.
Virtas bulves permalame mėsmale ir suminkome su tarkuotomis bulvėmis.
Džiovintus grybus išmirkome, išverdame pasūdytame vandenyje ir supjaustome kubeliais.
Svogūną susmulkiname, sumaišome su grybais ir pakepame su sviestu.
Atvėsusius grybus bei svogūną sumaišome su faršu. Iš bulvių tešlos suplojame blynelius, dedame ant jų po šaukštą įdaro ir formuojame kukulius.
Verdame pasūdytame vandenyje 40-45 min.
Iš nurodytų produktų pagaminame padažą ir užpilame juo kukulius.
Pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais.