Daržovių sriuba
20 g paprikos,
20 g cukinijos, 20 g poro,
20 g salierų šaknų,
15 g pomidorų,
15 g konservuotų kukurūzų,
150 g sultinio,
„Vegetos” prieskonių.
Tešla makaronams: 50 g miltų, druskos, cukraus. Į verdantį sultinį sudedame smulkintus porus, šiaudeliais pjaustytą papriką ir kubeliais pjaustytą salierą. Užverdame, verdame 2 minutes. Tada sudedame stambesniais kubeliais pjaustytas cukinijas ir suberiame kukurūzus bei pomidorus. Įberiame prieskonių. Patiekdami įdedame 30 g virtų makaronų. Gaminame makaronus. Tešlą užminkome tokio kietumo kaip koldūnams. Užkaičiame vandenį, įberiame druskos. Imame mažą gabalėlį tešlos ir trindami ją tarp delnų formuojame 2 cm ilgio makaronus, dedame į verdantį vandenį ir verdame 4 minutes. Išgriebiame ir sudedame į sriubą.