Miško grybų ir burokėlių sriuba


Bulvės, 100 gramų
Morkos, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Grybai, miško, 300 gramų
Burokėliai, švieži, 2 vienetai
Sultinys, kubeliai, 2 vienetai
Juodieji pipirai, truputį
Druska, pagal skonį
Grietinėlė, 50 mililitrų

grybus su pusė svogūno, kol išdžius (be aliejaus).

Burokėlius ir morką pusė svogūno susmulkinkite, pasidėkite atskirame

Užvirinkite puodą su 2.5L vandens, sudėkite bulves, sultinio Kai bulvės pusiau išvirs, sudėkite grybus. Pavirkite 10 po to sudėkite burokėlius, morkas, svogūną. Pagardinkite įdėkite druskos jei trūksta ir pavirkite 15 min. Po to grietinėlę, pavirkite 2 min ir su juoda ar balta duona.