Avižiniai pyragaičiai


1 stiklinė avižinių dribsnių,
0,5 stiklinės pieno,
50 g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės razinų,
2 arb. šaukšteliai kepimo miltelių,
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus,
po 50 g juodojo ir pieniško šokolado.

Avižinius dribsnius sumaišome su pienu ir palaikome 1 vai. Dubenėlyje išsukame sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, maišydami dedame trynius. Tada sudedame išbrinkintus dribsnius, susmulkintas razinas ir dalimis pilame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Kepame sviestu pateptose nedidelėse formelėse. Atvėsusius papuošiame ištirpintu juodu ir pienišku šokoladu arba atitinkamų spalvų šokoladiniu glajumi.