Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Reikės:
- 2 l ekologiško daržovių sultinio
- 2-3 saujų noodles makaronų
- 0,5 paprikos
- 0,5 poro
- 0,5 stiklinės šaldytų žirnelių
- 200 g pievagrybių
- 3 šaukštų ekologiškos Miso pastos
- druskos
- pipirų
- keli žiupsneliai džiovinto čili pipiro
- krapų
- 2 šaukštų ghee sviesto arba aliejaus
- svogūno laiškų papuošimui
Užviriname daržovių sultinį. Keptuvėje ghee svieste apkepiname supjaustytą porą, dedame šiaudeliais pjaustytą papriką ir galiausiai pjaustytus pievagrybius. Į verdantį sultinį beriame noodles makaronus ir verdame apie 10 min. Į sultinį beriame keptas daržoves, žirnelius, jeigu reikia dar truputėlį pabarstome druska ir pipirais, beriame čili pipirų drožlių, paverdame apie 5 min. Miso pastą išmaišome nedideliame karšto vandens kiekyje iki vientisos masės, pilame į sriubą, galiausia beriame pjaustytus krapus ir porą min. paverdame. Papuošiame pjasutytais svogūno laiškais.