Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais

Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Reikės:

  • 2 l ekologiško  daržovių sultinio
  • 2-3 saujų noodles makaronų
  • 0,5 paprikos
  • 0,5 poro
  • 0,5 stiklinės šaldytų žirnelių
  • 200 g pievagrybių
  • 3 šaukštų ekologiškos Miso pastos
  • druskos
  • pipirų
  • keli žiupsneliai džiovinto čili pipiro
  • krapų
  •  2 šaukštų ghee sviesto arba aliejaus
  • svogūno laiškų papuošimui

Užviriname daržovių sultinį. Keptuvėje ghee svieste apkepiname supjaustytą porą, dedame šiaudeliais pjaustytą papriką ir galiausiai  pjaustytus pievagrybius. Į verdantį  sultinį beriame noodles makaronus ir verdame apie 10 min. Į sultinį beriame keptas daržoves, žirnelius, jeigu reikia dar truputėlį pabarstome druska ir pipirais, beriame čili pipirų drožlių, paverdame apie 5 min. Miso pastą išmaišome nedideliame karšto vandens kiekyje iki vientisos masės, pilame į sriubą, galiausia beriame pjaustytus krapus ir porą min. paverdame. Papuošiame pjasutytais svogūno laiškais.


Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais

Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais

Miso sriuba su noodles makaronais ir pievagrybiais