Pikantiški vištų sparneliai


12 vištų sparnelių.
Marinatui:
stiklinė (250ml) pomidorų padažo,
svogūnas (50g),
česnako skiltelė,
2 šaukštai „Worchester“ padažo,
2 šaukštai citrinų sulčių,
po šaukštelį aštrių garstyčių, acto,
„Alvo“aitriųjų paprikų miltelių,
„Tabasco“padažo,
druskos.

Paruošti marinatą: pomidorų padažą užvirinti, sudėti smulkiai sukapotus svogūnus bei česnakus, visus kitus nurodytus produktus, ir ant mažos ugnies pakaitinti 5 min. Sparnelius vienu sluoksniu sudėti į dubenį ,užpilti ataušusiu marinatu ir šaldytuve laikyti mažiausiai 3 val. (dar geriau – per naktį ).
Retkarčiais apšlakstant marinatu kepti ant grotelių maždaug 15-20 min.