Braškių pyragaičiai


Tešlai :
2 kiaušiniai,
60 g cukraus,
50 g miltų.

0.5 kg braškių,
400 g grietinės,
5 šaukštai cukraus,
4-5 šaukštai želatinos,
1 pakelis braškių želė,
100 g grietinėlės.

Iš tešlai skirtų produktų iškepame biskvitą.(Jei norime, kad pyragaičių pagrindas būtų plonesnis, galima biskvitą perpjauti ir padalinti į du lakštus).Biskvito iš kepimo formos neišimame.Nuplautas braškes pertriname per sietelį ir sumaišome su pasaldinta grietine.Supilame ištirpintą želatiną.Nuolat maišome.
Šią masę supilame ant biskvitinio pagrindo pastatome šaltai.Kai ji sustingsta, ant viršaus užpilame braškių želė ir vėl pastatome šaltai.
Maždaug po 15-20 min. nuimame tortinės formos šonus ir supjaustome norimo dydžio pyragaičiais.Juos puošiame plakta grietinėle ir braškėmis.