Liukruotas pyragas


500 g miltų,
150 g cukraus,
100 g sviesto,
8 trynių,
100 ml pieno,
50 g mielių,
druskos,
razinų.
Liukrui:
3 baltymų,
100 g cukraus pudros,
citrinos.

Mieles sumaišykite su šaukštu cukraus, drungnu pienu ir palikite pastovėti.Į pakilusį raugą dėkite miltus, su cukrumi sutrintus trynius ir žiupsnelį druskos, užmaišykite tešlą.Galiausiai supilkite ištirpdytą sviestą ir sudėkite razinas.Formą ištepkite riebalais, iki pusės pridėkite tešlos ir padėkite šiltai, kad ji pakiltų.Kepkite 45 min 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.Baltymus sutrinkite su cukraus pudra ir citrinos sultimis ir šiuo liukrumi aptepkite tešlą.