Prancūziškas varškės pyragas

Prancūziškas varškės pyragas

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Tešlai:

  • 200 g sviesto
  • 0.3 stikinės cukraus
  • vanilinio cukraus
  • 2 stiklinės miltų

Įdarui:

  • 0.5 kg varškės
  • 3 – 4 kiaušiniai
  • 0.4 stiklinės cukraus

stiklinė 236 ml.

Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.

Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį. Kepti  190 laipsnių  karštumo orkaitėje apie valandą.

Skanaus!


Prancūziškas varškės pyragas