Prancūziškas varškės pyragas

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Tešlai:
- 200 g sviesto
- 0.3 stikinės cukraus
- vanilinio cukraus
- 2 stiklinės miltų
Įdarui:
- 0.5 kg varškės
- 3 – 4 kiaušiniai
- 0.4 stiklinės cukraus
stiklinė 236 ml.
Sviestą sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri masė. Įdarui sumaišome varškę, cukrų ir kiaušinius.
Kepimo indą patepame sviestu, suberiame pusę miltų-sviesto-cukraus mišinio, išlyginame, ant jo užpilame varškę, o ant viršaus vėl miltų-sviesto-cukraus mišinį. Kepti 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie valandą.
Skanaus!