Rageliai su marcipanais


Jums reikės :
1/2 kg miltų,
druskos,
kiaušinių,
pakelio sausų mielių,
stiklinės miltų,
50 g margarino,
pakelio sviesto,
6 šaukštų cukraus,
100 g marcipanų masės,
1/2 apelsino sulčių,
1/2 stiklinės cukraus pudros,
4 šaukštų migdolų drožlių,
riebalų formai ištepti.

Iš miltų , mielių, kiaušinių, pieno, minkšto margarino, 3 šaukštų cukraus ir žiupsnelio druskos užminkykite tešlą.Palikite, kad pakiltų.Likusį cukrų sutrinkite su sviestu ir įdėkite į šaldytuvą.Kai sviestas sustings, iškočiokite 2 cm storio blyną.Iš pakilusios tešlos iškočiokite stačiakampį 2 cm storio blyną.Ant tešlos dėkite sviestą ir suvyniokite kaip voką, kad neiškristų sviestas.Tokį voką su sviestu viduje vėl iškočiokite, ir sulenkite trilinką.Dar du kartus kočiokite ir lankstykite.Tada iš tešlos iškočiokite blyną ir supjaustykite jį trikampiais.Ant kiekvieno dėkite po gabaliuką marcipanų masės ir suvyniokite pradėdama nuo plataus galo.Sudėkite bandeles į riebalais išteptą formą ir kepkite 25 – 30 min 200 laipsnių temperatūroje.
Cukraus pudrą iki baltumo sutrinkite su apelsinų sultimis.Ragelius patepkite tokiu liukru, pabarstykite migdolų drožlėmis (paspargintomis keptuvėje).