Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]
![Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]](https://www.virtuvesmenas.lt/wp-content/uploads/2019/04/pc250112_8767_1234_temp.jpg)
Recepto autorius: Rutuliuko virtuvė
Labai paprastas ir greit paruošiamas be galo skanus tortas.
Reikalinga:
- Jau paruošti lakštai “Napoleono” tortui [pirkau. Pakuotėj buvo 3]
- 2 pokučiai sviesto po 180-200g [kambario temperatūros]
- Skardinė “Rududu”
- Šiek tiek uogienės/trintų uogų [naudojau trintas bruknes su cukrum]
Procesas:
Lakštus aptepam uogiene/trintom uogom [vieną arba du] . Sviestą ištrinam su rududu [arba rududu su sviestu] iki vientisos masės. Ant pirmo lakšto, ištepto uogiene, tepam gautą masę, tą patį padarom su likusiais dviem.
Dekoruoti nebūtina – koks bebūtų jis nepatrauklios išvaizdos, bet skonis puikus puikus.
Skanaus.