Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]

Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]

Recepto autorius: Rutuliuko virtuvė

Labai paprastas ir greit paruošiamas be galo skanus tortas.

Reikalinga:

  • Jau paruošti lakštai “Napoleono” tortui [pirkau. Pakuotėj buvo 3]
  • 2 pokučiai sviesto po 180-200g  [kambario temperatūros]
  • Skardinė “Rududu”
  • Šiek tiek uogienės/trintų uogų [naudojau trintas bruknes su cukrum]

Procesas:

Lakštus aptepam uogiene/trintom uogom [vieną arba du] . Sviestą ištrinam su rududu [arba rududu su sviestu] iki vientisos masės. Ant pirmo lakšto, ištepto uogiene, tepam gautą masę, tą patį padarom su likusiais dviem.

Dekoruoti nebūtina – koks bebūtų jis nepatrauklios išvaizdos, bet skonis puikus puikus.

Skanaus.


Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]
Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]
Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]
Tinginių tortas su Rududu [a la Napoleonas]