Tortas "BUMERANGAS"
150 g miltų,
2 šaukšteliai džiovintų mielių,
125 g sviesto arba margarino,
2 šaukštai kapotų kokoso riešutų,
2 šaukštai kakavos,
200 g cukraus,
2 kiaušiniai,
druskos,
3 šaukštai pieno,
1/2 pakelio vanilės.
Įdarui: stiklinė cukraus pudros,
šaukštas kakavos,
4 šaukštai lydyto sviesto,
šaukštelis maltos kavos,
šaukštas kapotų kokoso riešutų,
šaukštelis vanilės.
Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje – 40-45 min. Visi įdarui skirti produktai sumaišomi ir išplakami, kol pasidaro kremas. Juo pertepti atvėsusį tortą.