Česnakinės duonos piciukai „Margarita”

Česnakinės duonos piciukai „Margarita”

Recepto autorius: Virtuvesmenas.lt

Bazilikas, sūris ir pomidoras – šaunus derinys, paprastas, tačiau tuo pačiu ir nepakartojamas. Todėl šiandien palepinsime skonio receptorius mini piciukais-sumuštinukais.

Reikės:

Prancuziškos duonelės

Orkaitėje paskrudinto česnako kelios skiltelės
2 arbatiniai šaukšteliai sviesto
2 pomidorai supjaustyti riekelėmis
Mozarelos sūrio
Šviežio baziliko, pipirų
Balzamiko acto

margarita-Duoną supjaustyti riekutėmis, įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Smulkiai supjaustyti skrudintą česnaką ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Užtepti sviesto ir česnako mišinį ant duonelių, pašlakstyti keliais lašeliais balzamiko. Sudėti pomidorus ir mozarela surį, pabarstyti pipirais. Sudėti į įkaitusią orkaitę ir kepti 10-15 minučių iki mozarelos sūris lengvais pasilydis. Išėmus iš orkaitės pabarstyti smulkintu baziliku ir dar pašlakstyti balzamiko.

Skanaus! 🙂