Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Labai gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu, salotomis, agurku, sūriu ir kaparėliais, tokie suktinukai visada papuoš vaišių stalą.

Reikės:

  • 3-4 tortilijų (geriausiai rinktis pilno grūdo, tik gaila mūsų parduotuvėse sunku juos rast )
  • 400 g  KITCHEN ME sausai brandintos jautienos nugarinės ir išpjovos didkepsnio
  • pakelio plonai pjaustyto sūrio (aš naudojau Jarlsberg)
  • Iceberg salotų
  •  ilgavaisio agurko
  • kaparėlių
  • druskos, pipirų
  • padažui: majonezas perpus su bbq padažu
  • dantų krapštukų ar kitokių smeigtukų

Jautienos didkepsnį nusausiname, keptuvę gerai įkaitiname, įpilame šiek tiek aliejaus ir kepame iš kiekvienos pusės po 5 min, būtina nevartyti. Iškeptą didkepsnį pagardiname druska ir pipirais, dedame į foliją, susukame ir paliekame 10-15 min. Smulkiai supjaustome. Tortilija aptepame padažu, dedame Iceberg salotų lapus, sūrį ir smulkintą jautieną. Agurką supjaustome šiaudeliais, dedame ant tortilijų, beriame kaparėlius ir viską susukame. Susukame į foliją ir dedame bent porai val į šaldytuvą. Prieš patiekiant supjaustome, smeigiame dantu krapštuku ar kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau valgyt.

Skanaus!


Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu

Gaivūs tortilijų suktinukai su  jautienos didkepsniu