Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Labai gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu, salotomis, agurku, sūriu ir kaparėliais, tokie suktinukai visada papuoš vaišių stalą.
Reikės:
- 3-4 tortilijų (geriausiai rinktis pilno grūdo, tik gaila mūsų parduotuvėse sunku juos rast )
- 400 g KITCHEN ME sausai brandintos jautienos nugarinės ir išpjovos didkepsnio
- pakelio plonai pjaustyto sūrio (aš naudojau Jarlsberg)
- Iceberg salotų
- ilgavaisio agurko
- kaparėlių
- druskos, pipirų
- padažui: majonezas perpus su bbq padažu
- dantų krapštukų ar kitokių smeigtukų
Jautienos didkepsnį nusausiname, keptuvę gerai įkaitiname, įpilame šiek tiek aliejaus ir kepame iš kiekvienos pusės po 5 min, būtina nevartyti. Iškeptą didkepsnį pagardiname druska ir pipirais, dedame į foliją, susukame ir paliekame 10-15 min. Smulkiai supjaustome. Tortilija aptepame padažu, dedame Iceberg salotų lapus, sūrį ir smulkintą jautieną. Agurką supjaustome šiaudeliais, dedame ant tortilijų, beriame kaparėlius ir viską susukame. Susukame į foliją ir dedame bent porai val į šaldytuvą. Prieš patiekiant supjaustome, smeigiame dantu krapštuku ar kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau valgyt.
Skanaus!