Įdarytos paprikos
Recepto autorius: Skanėstai
Labai skanus ir lengvai pagaminamas užkandis, išmoktas dar kokioj 7 klasėje, kai su mergaitėmis darbų pamokoje mokėmės gaminti. :))
Reikia:
- 2 paprikų
- 300 g fermentinio sūrio (kuo kietesnio)
- 175 g sviesto
- druskos
- pipirų
- 2 skiltelių česnako
Eiga:
Nuplaunu paprikas, gražiai išskobiu jas. Sūrį sutarkuoju, sviestą taip pat (lengviau maišyti), suberiu smulkiai pjaustytą česnaką, drusko, pipirų pagal skonį. Viską sumaišau, “kemšu“ į paprikas. Suvinioju jas į foliją ir dedu į šaldytuvą valandai. ?
Galima valgyti griežinėliais papjausčius ant keptos duonos riekelių arba paprastai, kaip užkandį. ?