Įdarytos paprikos

Įdarytos paprikos

Recepto autorius: Skanėstai

Labai skanus ir lengvai pagaminamas užkandis, išmoktas dar kokioj 7 klasėje, kai su mergaitėmis darbų pamokoje mokėmės gaminti. :))

Reikia:

  • 2 paprikų
  • 300 g fermentinio sūrio (kuo kietesnio)
  • 175 g sviesto
  • druskos
  • pipirų
  • 2 skiltelių česnako

Eiga:
Nuplaunu paprikas, gražiai išskobiu jas. Sūrį sutarkuoju, sviestą taip pat (lengviau maišyti), suberiu smulkiai pjaustytą česnaką, drusko, pipirų pagal skonį. Viską sumaišau, “kemšu“ į paprikas. Suvinioju jas į foliją ir dedu į šaldytuvą valandai. 🙂

Galima valgyti griežinėliais papjausčius ant keptos duonos riekelių arba paprastai, kaip užkandį. 🙂
Įdarytos paprikos