Karšti sumuštiniai su antiena
Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Pikantiški sumuštiniai su antiena, puikiai tiks pusryčiams ar pasiimti su savimi į darbą, mokyklą, universitetą pietums 🙂
Reikės:
(iš nurodyto kiekio išeina 3 dideli arba 6 pusiniai vnt.)
- 6 vnt. forminės duonos
- 350 g Kitchen me Antienos filė „Žolelių” didkepsnio
- 6 juostelių pjaustyto agurko
- smulkintų svogūnų laiškų
- 3 forminės duonos dydžio sūrio griežinėlių
Padažui:
- 2 v.š. gero majonezo
- 1 v.š. Teriyaki padažo
- druskos, pipirų pagal skonį
Steiką kepame ant didelės ugnies 4 min iš kiekvienos pusės (nevartyti), išjungti, uždengti ir duoti pastovėti apie 10 min. Mėsą supjaustome juostelėmis. Sumaišome majonezą su Teriyaki padažu, druska ir pipirais. Imame forminę duoną, tepame padažu sumuštinio apačią ir viršutinės duonos viršų, ant apatinės dalies beriame smulkintus svogūnų laiškus, dedame pjaustytą mėsą, agurką, sūrį, uždengiame. Kepame sumušitnių keptuvėje, kol sumuštiniai gražiai apskrus. Skanaus!