Lavašas su grybų, sūrio, kiaušinių, kaparėlių įdaru
Recepto autorius: Jelenos maisto blogas
Noriu su Jumis pasidalinti vienu iš lavašo įdaru. Paskutiniu metu toks lavašas tapo labai populiarus tarp mano vaišių ir pastebėjau, kad svečiams jis labai patinka 🙂
Reikės:
- 1 lavašo
- 400 g pievagrybių
- pakuotės fermentinio sūrio
- 2 virtų kiaušinių
- geros saujos marinuotų kaparėlių
- 2 nedidelių svogūnų
- druska, pipirai
- majonezo Be konservantų arba Ekstra
Svogūnus supjaustome kubeliais. Pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame burokine tarka.Svogūnus apkepiname iki auksinės spalvos, beriame pievagrybius ir taip pat apkepiname, beriame smulkintus kaparėlius, pabarstome druska, pipirais ir viską min. dar pakepame. Įdarą atvėsiname, sumaišome jį su tarkuotu sūriu, kiaušiniais ir majonezu. Lavaša padaliname į 2 dalis. Lavašą ištepame mūsų įdaru ir atsargiai susukame, suvyniuojame į maistinę plevelę ir dedame porai val. į šaldytuvą (galima laikyti pernakt). Išėmus gražiai supjaustome.
Skanaus!