Raw mini cheesecake

Raw mini cheesecake

Recepto autorius: Jelenos maisto blogas

Mažučiai, keksiuko dydžio nekepti rožiniai pyragaičiai pakerės ne vieną, puikiai tiks Valentino dienai, kokiai kitai šventei arba tiesiog pasilepinti kokį savaitgalį <3

12 vnt. reikės: 

 Pagrindui:

  • 1 puodelio migdolų
  • 5-6 datulių
  • ¼ šaukštelio vanilės
  • žiupsnelis jūros druskos

Kremui:

  • 1¼ puodelio anakardžių (mirkytų 3-4 valandas)
  • ¾ puodelio migdolų pieno
  • 1 puodelio aviečių/braškių
  • 2 šaukštų citrinos sulčių
  • ¼ puodelio + 2 šaukštų klevų/agavos sirupo
  • ¼ puodelio kokoso sviesto (taip pat galite naudoti kokoso aliejų)
  • žiupsnelis jūros druskos

Datules užpilti karštu vandeniu ir palaikyti 2-3 min (ilgiau, jei nauduojate ne šviežias, o džiovintas datules)

Migdolus sumalame S formos peiliu kombaine ar kitame smulkintuve iki trupinių. Tada dedame išmirkytas datules ir kitus ingridientus ir dar kelis kartus prasukame iki vientysos masės.

Keksiukų formelėse išdėliojame keksiukų popieriukus, tada ant dugno dedame po gerą arbatinį šaukštelį mūsų pagrindo ir gražiai paskirstome. Į kokteilinę beriame išmirkytus anakardžius, uogas, migdolų pieną ir kitus ingridientus (išskyrus koksos aliejų), plakame 1-2 min.Įdėkite kokoso sviestą/aliejų ir dar plakite iki vientysos masės. Pilame kremą ant pagrindo.  Dedame į šaldimo kamerą bent 2 val, galima ir per naktį. Prieš patiekdami, atšildome 15 minučių.

Skanaus!


Raw mini cheesecake

Raw mini cheesecake

Raw mini cheesecake

Raw mini cheesecake