Obuoliai įdaryti kastiniu
8-10 didelių obuolių,
citrinos rūgšties,
kastinio su rūkyta dešra,
petražolių lapelių.
Jeigu obuoliai rausvi, tai nulupti nereikia. Nupjauti trečdalį obuolio, sėklalizdį išskobti šaukšteliu, kraštelius išpjaustyti danteliais. Išskobtus obuolius dėti į parūgštintą verdantį vandenį, pavirinti(tik nepervirti).Apvirusius obuolius išgriebti, atšaldyti, iškloti nuplautais sausais petražolių lapeliais. Ant jų šaukšteliu dėti kastinį.Įvairių rūšių kastinis gali būti paduodamas į stalą salotų ir kopūstų lapuose, morkose.
Dideles morkas reikia išvirti, sudėti horizontaliai, išskobti iškloti žalumynų lapeliais ir pridėti kastinio. kad geriau gulėtų, kitą morkos pusę truputį (plonu sluoksniu) reikia nupjauti.