Paprika su mėsa


4 porcijoms reikės:
6 raudonųjų paprikų,
250g ryžių, 2 pomidorų,
svogūno, česnako skiltelės,
500g mėsos faršo,
kiaušinio, šaukšto kaparėlių,
1/2 šaukštelio džiovintų rozmarinų,
šaukšto aliejaus,
3/4 stiklinės daržovių sultinio,
druskos, baltųjų pipirų.

Ryžius išvirkite ir leiskite ataušti. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite. Mėsą, kiaušinius, kaparėlius ir 2 šaukštus ryžių sumaišykite, pagardinkite rozmarinais, druska ir pipirais. Paprikas nuplaukite, nuo keturių nupjaukite viršų, išvalykite sėklytes ir prikimškite. Dvi likusias supjaustykite gabaliukais. Pomidorus nuplikykite, nulupusi žievelę, smulkiai supjaustykite. Prikimštas paprikas apkepinkite aliejuje, sudėkite supjaustytas paprikas ir pomidorus ir užpilkite sultiniu. Troškinkite ant lėtos ugnies 20 min.