Paprika su vištienos įdaru


4 porcijoms paruošti reikia:
3 paprikų;
2 vištos krūtinėlių;
0,5 stiklinės virtų ryžių;
1 kiaušinio;
1 riekelės baltos duonos (batono);
0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų;
kario prieskonių;
druskos, pipirų.

Vištų krūtinėles sumalame mėsmale. Į faršą sudedame virtus ryžius, įmušame kiaušinį, įdedame piene išmirkytą batono riekelę, įberiame druskos, prieskonių ir išmaišome.
Paprikas nuplauname, perpjauname per pusę, išimame sėklas. Paprikų vidų šiek
tiek pasūdome, pridedame vištienos įdaro, o viršų papuošiame konservuotais kukurūzais. Į gilesnę skardą pripilame vandens, įdedame taukų ir sudedame įdarytas paprikas.
Kepame 15-20 min. 200°-220° C temperatūroje.
Patiekiame su majonezu ir virtais ryžiais.