Pikantiški užkandžiai maišeliuose


500 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
2 šaukštai sviesto,
200 g pievagrybių,
100 g virtos arba rūkytos vištienos,
2 svogūnai,
5 šaukštai grietinės,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
12 plonų svogūnų laiškų.

Tešlą iškočiojamen ir padaliname į penkis gabalėlius.Tris gabalėlius dar padalijame į 4 dalis.Likusias dvi dalis supjaustome į 6 dalis.Svogūnus susmulkiname.Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais.Keptuvėje ištirpiname sviestą.Pakepiname jame svogūnus.Tada sudedame nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius.Nukaičiame, sudedame vištieną.Ataušiname.Ant didesnio tešlos gabalėlio uždedame mažesnį.Ant viršaus – įdaro.Svogūnų laiškus nuplikome.Tešlos kraštus užlenkiame, padarome maišelius ir užrišame laiškais.Paruoštus maišelius sudedame į riebalais pateptą skardelę ir 200 laipsnių karštumo orkaitėje kepame 15 min.Puošiame žalumynais.