Rūkytos žuvies paštetas

Rūkytos žuvies paštetas

Recepto autorius: Saldu sūru

Keli ingredientai, kelios minutės, taurė raudonojo vyno ir po sunkios darbo dienos atokvėpis bei jaukus vakaras garantuotas 🙂

  • pusė karštai rūkytos skumbrės (ar kokios kitos riebios žuvies);
  • tepamo sūrelio su žalumynais (pvz. Philadelphia);
  • smulkiai pjaustyto nedidelio marinuoto agurkėlio ar žaliųjų alyvuogių (nebūtinai)
  • 1 a.š. citrinos sulčių;
  • šviežiai maltų pipirų;
  • žalumynų (petražolių, krapų) pabarstyti.

Žuvį nulupame, išrenkame kaulus, susmulkiname ir sumaišome su sūreliu, agurkėliu (alyvuogėmis), supilame citrinos sultis, gardiname pipirais. Tepame ant šviežios duonos, barstome žalumynais ir gardus, gana sotus užkandis paruoštas.

Skanių akimirkų!
Rūkytos žuvies paštetas