Žiediniais kopūstais įdaryti pomidorai


8 pomidorai,
pusė žiedinio kopūsto,
petražolių,
krapų, česnako skiltelė,
maltų pipirų,
druskos, majonezo.

Žiedinį kopūstą išskirstykite į žiedinius, išvirti pasūdytame bei parūgštintame vandenyje, tik nepervirti. Išvirus nuvarvinti vandenį, atvėsinti. Pomidorus nuplauti, nušluostyti, nupjauti viršūnėles. Šaukšteliu išskobti sėklas ir šiek tiek minkštimo. Žiedinius kožūstus dar kiek pasmulkinti, sudėti sukapotus žalumynus bei pomidorų viršūnėles ir minkštimą, sugrūstą česnaką, pabarstyti pipirais, sumaišyti su majonezu. Jeigu reikia – pasūdyti. Įdaru pripildyti pomidorų „puodelius“, juos gražiai sudėti ant plokščios lėkštės, papuošti žalumynais.