Aštrūs makaronai su pomidorų padažu


150 g Penne makaronų (vamzdeliai su įstrižai nupjautais galais),
4 skiltelės česnako,
1 džiovinta aitrioji paprika,
350 g konservuotų pomidorų su sultimis ,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
keli šviežio baziliko lapeliai.

Keptuvėje įkaitinkit alyvuogių aliejų, sudėkit stambiai supjaustytas česnako skilteles, šviežius baziliko lapelius, įberkite džiovintos aitriosios paprikos. Viską truputi pakaitinkit. Tada sudėkit konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinkit apie 10 minučių. Kartkartėmis vis įpilkite po šaukštą jautienos sultinio, kad padažas per daug nesutirštėtų. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus sudėkit į padažą ir truputi pakaitinkit. Prieš patiekdami iš padažo išimkit česnakus, papuoškit patiekalą šviežio baziliko lapeliais