Ispaniškas guliašas
2 vištienos krūtinėlių filė,
1 saldžioji paprika,
1 indelis konservuotų ananasų,
česnako galvutė,
3 valg. šaukštai pomidorų padažo
Garnyrui:
1 stiklinė ryžių,
1 pjaustyta saldžioji paprika,
žaliųjų žirnelių,
konservuotų kukurūzų
Vištienos krūtinėles įtrinti prieskoniais, daržoves supjaustyti. Įkaitinti 2,5 l talpos keptuvę (energija 2/3), sudėti juostelėmis supjaustytą vištieną, prispausti ir neuždengus kepti 3-5 min. Tada suberti susmulkintą česnaką, saldžiąją papriką, ananaso gabaliukus, įpilti konservuotų ananasų sulčių ir 2 valg. šaukštus pomidorų padažo. Kepti atviroje keptuvėje maišant 10 min. 1 stiklinei ryžių reikia 1,5 stiklinės vandens. Vandeniui užvirus, ryžius virti ant mažiausios kaitros 2-3 min. Po to palaikyti uždengtą 10-12 min.