Jautiena kiniškai
500g jautienos šoninės
4 vidutinio didumo porai
300g svogūnų
4 šaukštai alyvų aliejaus
Marinatui: 6 šaukštai sojos padažo
4 šaukštai vyno acto
5 skiltelės česnako
1 šaukštas druskos
po 1 šaukštelį cukraus ir maltų juodųjų pipirų
0,5 šaukštelio aliejaus
Mėsą nuplauti, supjaustyti kuo siauresnėm juostelėm ir sudėti į dubenį. Labai smulkiai supjaustyti česnaką, suberti ant mėsos, užpilti sojos padažą, vyno actą, suberti druską, cukrų, juoduosius pipirus, aitriąją papriką. Mėsą su priedais gerai išmaišyti ir palikti 12 val. šaldytuve. Kas 2 val. reikia pamaišyti, kad mėsa marinuotųsi vienodai. Svogūnus supjaustyti kuo plonesniais žiedeliais. Porus išplauti, apdžiovinti ir baltas dalis supjaustyti 1 cm pločio griežinėliais. Mėsą nuspausti, kepti įkaitintuose riebaluose didelėje keptuvėje ir nuolat maišyti. Paskiau sudėti svogūnus, porus ir taip pat nuolat maišant dar 1 min. pakepti. Patiekti karšta.